g
kuřecí játra
očištěná, omytá, osušená a nakrájená na kostičky
1
lžíce
drcený kmín
3
lžíce
olej
Postup přípravy receptu
V hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli a osmažíme dohněda jako na guláš. Poté vložíme játra a po všech stranách osmažíme. Zaprášíme moukou, kmínem, sladkou paprikou, chilli a jestě chvilku zarestujeme. Poté podlijeme vývarem, dle chuti dosolíme, opepříme a za občasného míchání cca 15 minut dusíme doměkka. Nakonec vsypeme rozemnutou majoránku. Podáváme s rýží.
Osmahneme cibuli, vložíme na nudličky nakrájená játra a necháme smažit 15 minut na středním ohni. Poté vložíme zeleninu…
více o Kuřecí játra se zeleninou
Kuřecí prsa osolíme, opepříme a naskládáme je do zapékací mísy. Na ně položíme plátky másla, eidamu a kolečka salámu.
…
více o Pečené kuřecí na smetaně
Zpracujeme suroviny na kakaovou a tvarohovou část zvlášť, z té kakaové si necháme necelý hrnek stranou (přijde nahoru).…
více o Kakaová buchta s tvarohem
Kuřecí maso a žampiony nakrájíme na malé kostky popř. nudličky. Do většího hrnce dáme vařit vodu na těstoviny, kterou…
více o Těstoviny s kuřetem a houbami
Nastrouhaný sýr a brambory smícháme s vejcem a mlékem, přimícháme mouku s kypřidlem, vymícháme středně husté těstíčko,…
více o Bramborovo-sýrové lívance
Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej.
Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce,…
více o Salát s grilovaným sýrem II.