Sesypeme všechny sypké ingredience a promícháme. Poté přidáme vajíčka a postupně při míchání přiléváme olej a mléko.
Formu vytřeme olejem a vysypeme kokosem.
Nalijeme směs do dortové formy a dáme péct na 180 °C. Po dvaceti minutách ztlumíme na 160 °C a pečeme zhruba 10–15 minut, samozřejmě doporučuji klasický test špejlí.
Po upečení vodorovně rozkrojíme a spodní část namažeme džemem (výběr dle chuti, např. meruňkový). Poté slepíme a celé polijeme čokoládovou polevou (bílá, oříšková, hořká – zase záleží na chuti, já použila lískooříškovou polevu).
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Přidáme tvaroh, rozinky a rozkrájené vlašské ořechy a promícháme. Nakonec vmícháme…
více o Tvarohový biskupský chlebíček
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Všechno sypké v robotu nejdříve pomalu promíchám, pak přidám pokrájené rozměklé máslo a ostatní suroviny. Zapnu hnětení…
více o Perníčky – rovnou k jídlu
V míse promícháme nejprve všechny tekuté suroviny, Pak postupně přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vymícháme…
více o Bublanina s lesním ovocem