Sesypeme všechny sypké ingredience a promícháme. Poté přidáme vajíčka a postupně při míchání přiléváme olej a mléko.
Formu vytřeme olejem a vysypeme kokosem.
Nalijeme směs do dortové formy a dáme péct na 180 °C. Po dvaceti minutách ztlumíme na 160 °C a pečeme zhruba 10–15 minut, samozřejmě doporučuji klasický test špejlí.
Po upečení vodorovně rozkrojíme a spodní část namažeme džemem (výběr dle chuti, např. meruňkový). Poté slepíme a celé polijeme čokoládovou polevou (bílá, oříšková, hořká – zase záleží na chuti, já použila lískooříškovou polevu).
Cukr rozpustíme v kastrolku, postupně přidáváme kondenzované mléko a celé máslo. Potom přidáme nasekané ořechy. Musíme…
více o Karamelové tyčinky v oplatce
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Mouku smícháme s práškem do pečiva. Vejce utřeme s cukrem a pak přilijeme smetanu. Přisypeme mouku a všechno promícháme…
více o Bábovka s čokoládovými kousky
Sýr rozkrájíme na menší kousky, přidáme pomazánkové máslo a lžíci mléka. Potom podle chuti přisolíme a utřeme hladkou…
více o Chuťovky s jemnou pomazánkou