Do hrnce dáme olej, cibuli a do zlatova zpěníme. Přidáme mleté maso a pod pokličkou dusíme. Přidáme pepř, papriku a oregano. Příležitostně podléváme vroucí vodou tak, aby se maso nepřipálilo. Vaříme, dokud není maso naprosto měkké. Zalijeme kečupem a osolíme. Pokud je omáčka příliš řídká, zahustíme moukou rozmíchanou ve vlažné vodě. Povaříme ještě asi 5 minut a omáčka je hotová. Podáváme se špagetami. Doporučuji navrch nastrouhat tvrdý sýr.
Uvařenou rýži necháme vychladnout, promícháme s ovocem nakrájeným na kousky. Přidáme rozinky (nejlepší jsou spařené a…
více o Ovocný salát pro zimní večery
Krabí tyčinky necháme rozmrazit, pokrájíme na drobné kousky, přidáme nakrájená nebo nastrouhaná vajíčka, promícháme s…
více o Jednoduchá krabí pomazánka
Oloupanou a nahrubo nakrájenou mrkev, celer a cibuli s dýni vaříme v co nejmenším množství vody. Když je vše uvařeno do…
více o Smetanová dýňová polévka
Kukuřici necháme okapat.
V misce smícháme sýr s rozmačkaným česnekem a kukuřicí. Na chvíli dáme do ledničky uležet.
…
více o Cottage s kukuřicí a česnekem
Šagety uvařím (do vody přidám máslo). Maso osmahnu do hněda bez oleje, přidáme rozmačkaný česnek, opepřím, osolím,…
více o Boloňské špagety po anglicku