Do hrnce dáme olej, cibuli a do zlatova zpěníme. Přidáme mleté maso a pod pokličkou dusíme. Přidáme pepř, papriku a oregano. Příležitostně podléváme vroucí vodou tak, aby se maso nepřipálilo. Vaříme, dokud není maso naprosto měkké. Zalijeme kečupem a osolíme. Pokud je omáčka příliš řídká, zahustíme moukou rozmíchanou ve vlažné vodě. Povaříme ještě asi 5 minut a omáčka je hotová. Podáváme se špagetami. Doporučuji navrch nastrouhat tvrdý sýr.
Mouku, prášek do pečiva, cukr, olej, mléko, vejce smícháme dohromady. Zvlášť připravíme tvaroh. Polovinu těsta vlijeme…
více o Buchta s ovocem a tvarohem
Změklé máslo, moučkový a vanilkový cukr + sůl utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a…
více o Smetanové řezy s broskvemi
Přebrané, oprané a namočené fazole uvaříme doměkka (nerozvaříme) a necháme vychladnout. Scedíme je, v míse smícháme s…
více o Fazolový salát se slaninou