V hrnci rozpustíme máslo, přidáme trochu dětské krupice. Při míchání současně nastrouháme trochu mrkve a celeru, přidáme do hrnce, několikrát zamícháme, zalijeme vodou. Přidáme sůl, kmín, vegetu. Jakmile začne vřít, vsypeme nudle a vaříme tak 1–2 minuty. Přidáme zelenou petrželku, zelený libeček a trochu pepře. Příprava trvá tak 10 minut.
Vařím ji vždy, když potřebuji rychle polévku, nebo když je nám zima a potřebujeme rychle zahřát. Do polévky můžeme přidat i konzervu hrášku včetně nálevu. Hrášek je perfektně měkký a chutný a nemusí se již vařit, stačí v polévce prohřát.
Maso osolíme a opepříme, popř. dokořeníme jiným kořením. Na každý plátek zvlášť přidáme worchestrovku a sojovku. Dále…
více o Nejjednoduší výborná marináda
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy