Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink a necháme vychladnout. V míse vyšleháme máslo s cukrem a postupně zašleháváme pudink, až nám vznikne hladký krém. Ten rozdělíme na dva díly a jeden z nich smícháme s kakaem. Připravíme si 3 kusy alobalu v dvojnásobné délce balíčku BE-BE sušenek.
Postupně střídáme sušenku, světlý krém, sušenku, tmavý krém, až uděláme štangličku z celého balíčku (začínáme a končíme sušenkou). Tak postupujeme i u zbylých dvou balení sušenek a zbytek krému natřeme na vršek štangliček. Zabalíme do alobalu a necháme přes noc v lednici. Krájíme šikmo. Můžeme si samozřejmě dle chuti obměnit přísady (například kokos, ořechy).
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vlažným vývarem, promícháme, přidáme koření a vaříme asi 30 minut…
více o Rajcatova polevka s ryzi
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Z mléka, cukru, vanilky a pudinkových prášků uvaříme hustý krém, který za stálého míchání necháme vychladnout. Pak krém…
více o Vanilkový krém na dorty
Mrkev nastrouháme na jemno, pažitku(kterou nešteříme) nasekáme a přidáme do lučiny, kterou jsme smíchali se zakysanou…
více o Mrkvovo-pažitková pomazánka