Nakrájíme cibuli, česnek, papriku i klobásu. Do hrnce dáme zpěnit cibulku, přidáme papriku, klobásu a nakonec česnek. Malinko osolíme, opepříme a necháme krátce podusit. Slijeme nálev z červených fazolí a přidáme je do směsi. Nakonec přidáme i fazole v tomatě a lžíci či dvě kečupu. Vše zamícháme, necháme krátce povařit a podáváme s chlebem.
Cibuli nakrájíme nadrobno a společně s 2 nasekanými stroužky česneku ji necháme zesklovatět (na Wok pánvi s kapkou…
více o Fazolové potěšení na špagety
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a…
více o Štrúdlík s jablečnou nutelou