Rychlé fazolové lečo

3.4

hodnoceno: 5
Příprava: 30 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      špetka sůl nemusí být
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks klobása i kabanos
    • 1
      plechovka fazole v tomatové omáčce
    • 1
      plechovka fazole ve slaném nálevu
    • 1
      lžíce kečup

Postup přípravy receptu

  • Nakrájíme cibuli, česnek, papriku i klobásu. Do hrnce dáme zpěnit cibulku, přidáme papriku, klobásu a nakonec česnek. Malinko osolíme, opepříme a necháme krátce podusit. Slijeme nálev z červených fazolí a přidáme je do směsi. Nakonec přidáme i fazole v tomatě a lžíci či dvě kečupu. Vše zamícháme, necháme krátce povařit a podáváme s chlebem.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: