Nakrájíme cibuli, česnek, papriku i klobásu. Do hrnce dáme zpěnit cibulku, přidáme papriku, klobásu a nakonec česnek. Malinko osolíme, opepříme a necháme krátce podusit. Slijeme nálev z červených fazolí a přidáme je do směsi. Nakonec přidáme i fazole v tomatě a lžíci či dvě kečupu. Vše zamícháme, necháme krátce povařit a podáváme s chlebem.
Cibuli nakrájíme nadrobno a společně s 2 nasekanými stroužky česneku ji necháme zesklovatět (na Wok pánvi s kapkou…
více o Fazolové potěšení na špagety
Jablka nakrájíme na kousky, posypeme cukrem a opečeme na 2 plátcích slaniny nakrájených na kostky. 3 plátky slaniny…
více o Jablka se slaninou a brambory
Na oleji osmahneme kuřecí kousky, osolíme, opepříme, okořeníme kořením pěti vůní. Až maso změkne, přimícháme nakrájenou…
více o Kuřecí kousky s bramborákem
Omytý lilek nakrájíme na větší kostky, osolíme, dáme do sítka a necháme 30 min "vypotit". Poté ho důkladně opláchneme…
více o Pikantní losos na zelenině
1. Brambory, mrkev a pastinák oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky(třeba v robotu).
2. Troubu předehřejte na…
více o Smetanové brambory Michopulu