Vše smícháme a dáme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme dozlatova. Pro obměnu lze místo prášku do pečiva dát prášek do perníku. Můžeme polévat polevou nebo posypat cukrem.
Ze surovin zpracujeme na vále těsto a dáme ho na 1 hodinu odpočinout do lednice.
Jablka oloupeme a nakrájíme (můžeme i…
více o Jablkové řezy s pudinkem
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do…
více o Perník z perníků – nepečený
Uvaříme těstoviny, voda může být osolená, já jí ale nesolím. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje, ale nemusí být,…
více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z…
více o Australský česnekový chléb
Na tuku osmažíme cibuli a kolečka párků, pak přidáme orestovat pokrájené houby, přidáme nastrouhaný česnek, zaprášíme…
více o Frankfurtská polévka s houbami
Na másle zpěnit cibuli na kostičky, vložit sůl, skoro celý balíček papriky, bobkový list a vložit stehna, osmahnout,…
více o Vynikající kuře na paprice