Uvaříme těstoviny dle návodu na sáčku. Do kastrolku vlijeme smetanu a přidáme nastrouhanou nivu, popřípadě tavené sýry na zahuštění, a prolisovaný česnek. Smetanu mícháme do rozpuštění nivy, můžeme vložit pokrájenou šunku na drobno. Těstoviny zalijeme omáčkou a ozdobíme zelenou bylinkou (jakoukoliv).
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka