Uvaříme těstoviny dle návodu na sáčku. Do kastrolku vlijeme smetanu a přidáme nastrouhanou nivu, popřípadě tavené sýry na zahuštění, a prolisovaný česnek. Smetanu mícháme do rozpuštění nivy, můžeme vložit pokrájenou šunku na drobno. Těstoviny zalijeme omáčkou a ozdobíme zelenou bylinkou (jakoukoliv).
Smícháme mouku, žloutky, cukr, kakao, olej, mléko a prášek do pečiva. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme…
více o Pařížské kostky s Margotkou
Do mouky uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přelijeme trochou mléka a smícháme s droždím. Necháme asi 10 minut…
více o Skořicoví šneci s polevou
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou