Na oleji zpěníme cibulku, na to vhodíme propláchnutou syrovou rýži a trochu osmahneme, až se přestane lepit ke dnu kastrolu. Do rýže zamícháme maso pokrájené na kousky i mraženou zeleninu a zalijeme studenou vodou.
Když se začne směs vařit, vhodíme rozdrobenou kostku bujonu a mícháme, až se bujon rozvaří. Pak přiklopíme pokličkou a na mírném ohni vaříme, až se všechna voda vstřebá asi 15–20 minut podle druhu rýže.
Oloupaná jablka nakrájíme na kostičky, ořechy nahrubo nasekáme, zalijeme zálivkou z rumu, medu a citrónové šťávy. Lehce…
více o Jablkový salát s ořechy
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché…
více o Perník s čokoládou a kokosem