Nejprve si dáme vařit vodu na špagety a v průběhu vaření omáčky do ní špagety vložíme
Rozpálíme si olej a osmažíme na něm cibulku dozlatova. přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, chvíli necháme osmažit a poté podlijeme vodou. Necháme chvíli podusit. Potom přidáme kečup a stále necháme na zvolna pařit.
Mezi tím si osmažíme na kousky nakrájené kuřecí maso (můžeme k němu přidat i sojovou omáčku)
Nakonec přidáme osmažené maso k vařené zeleninové omáčce, dochutíme a necháme ještě chvíli povařit.(pokud se vám zdá omáčka příliš řídká, zahustíme ji vodou smíchanou s moukou). Scedíme špagety, nandáme na talíř a zalijeme omáčkou.
Marináda na 2-3 krkovice:
- 1 cibule
- 1 strožek česneku
- 3 lžíce hořčice
- 1 dl piva ( desítku, 12 je moc hořká)
…
více o Krkovice v pivu podle Terči