kelímek
hrubá mouka
odměrka je z vaničky od tvarohu
2
ks
tvaroh z vaničky
plnotučný
Postup přípravy receptu
Vše dáme do mísy a zaděláme. Necháme odpočinout asi 10 minut. Po odpočinutí vytvoříme placičku, do které dáme ovoce, uděláme kouli a dáme do vroucí vody. Lépe se nám to bude dělat, když si budeme namáčet ruce do vody. Po vyplavání na hladinu je hotovo. Posypeme, čím máme rádi.
Lazaně uvaříme a zároveň spaříme pórek. Květák rozebereme na růžičky a v osolené vodě je uvaříme doměkka. Plátky lazaní…
více o Speciální plněné lazaně
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka