kelímek
hrubá mouka
odměrka je z vaničky od tvarohu
2
ks
tvaroh z vaničky
plnotučný
Postup přípravy receptu
Vše dáme do mísy a zaděláme. Necháme odpočinout asi 10 minut. Po odpočinutí vytvoříme placičku, do které dáme ovoce, uděláme kouli a dáme do vroucí vody. Lépe se nám to bude dělat, když si budeme namáčet ruce do vody. Po vyplavání na hladinu je hotovo. Posypeme, čím máme rádi.
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Na hlubokou pánev nalijeme 2-3 lžíce oleje, rozpálíme jej a po dávkách postupně přidáváme mleté maso. Hranatou vařečkou…
více o Skvělý masový závin k vínu