kelímek
hrubá mouka
odměrka je z vaničky od tvarohu
2
ks
tvaroh z vaničky
plnotučný
Postup přípravy receptu
Vše dáme do mísy a zaděláme. Necháme odpočinout asi 10 minut. Po odpočinutí vytvoříme placičku, do které dáme ovoce, uděláme kouli a dáme do vroucí vody. Lépe se nám to bude dělat, když si budeme namáčet ruce do vody. Po vyplavání na hladinu je hotovo. Posypeme, čím máme rádi.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Švestky zalejeme horkou vodou spolu s troškou slivovice (nemusí být). Po 20 minutách švestky vyjmeme a opatrně, ale…
více o Švestička v křupavé slanině