Začněte drobenkou. Smíchejte cukr krupici, mouku, máslo a asi dvě minuty je přemílejte mezi prsty.
Zhruba půl hrnku vzniklé drobenky oddělte a ke zbytku přidejte vejce, mléko, vanilkový cukr, prášek do pečiva a vše dobře promíchejte.
Těsto rozprostřete po vymazané a moukou vysypané koláčové formě. Poklaďte kousky broskví, zasypte drobenkou a dejte péct asi na 30 minut při 180 stupních Celsia.
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín, posypeme kořením …
více o Hermelín v listovém těstíčku
Uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, špetku…
více o Výborná chlebíčková pomazánka
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát
Rýži dáme předvařit cca na 15 minut do vody s masoxem. Kontrolujeme, aby se nepřipálila, můžeme podlévat trochou vody.…
více o Zbytkové rizoto (dietní)