Začněte drobenkou. Smíchejte cukr krupici, mouku, máslo a asi dvě minuty je přemílejte mezi prsty.
Zhruba půl hrnku vzniklé drobenky oddělte a ke zbytku přidejte vejce, mléko, vanilkový cukr, prášek do pečiva a vše dobře promíchejte.
Těsto rozprostřete po vymazané a moukou vysypané koláčové formě. Poklaďte kousky broskví, zasypte drobenkou a dejte péct asi na 30 minut při 180 stupních Celsia.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát