Začněte drobenkou. Smíchejte cukr krupici, mouku, máslo a asi dvě minuty je přemílejte mezi prsty.
Zhruba půl hrnku vzniklé drobenky oddělte a ke zbytku přidejte vejce, mléko, vanilkový cukr, prášek do pečiva a vše dobře promíchejte.
Těsto rozprostřete po vymazané a moukou vysypané koláčové formě. Poklaďte kousky broskví, zasypte drobenkou a dejte péct asi na 30 minut při 180 stupních Celsia.
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Uvaříme dětskou krupicovou kaši dle návodu.
Když je kaše hotová přidáme pudink (rozmíchaný v mléce). A vaříme dalčí…
více o Pudinková bábovka (nepečená)