Začněte drobenkou. Smíchejte cukr krupici, mouku, máslo a asi dvě minuty je přemílejte mezi prsty.
Zhruba půl hrnku vzniklé drobenky oddělte a ke zbytku přidejte vejce, mléko, vanilkový cukr, prášek do pečiva a vše dobře promíchejte.
Těsto rozprostřete po vymazané a moukou vysypané koláčové formě. Poklaďte kousky broskví, zasypte drobenkou a dejte péct asi na 30 minut při 180 stupních Celsia.
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
Melasu, máslo a pivo zahřívejte v kastrůlku, až se máslo rozpustí. Pak vmíchejte rozinky a směs nechte vychladnout.
V…
více o Berlínské pivní buchtičky