Nakrájíme luncheonmeat na silnější kolečka, skleničkou vykrojíme prostředek. Dáme na pánev a opečeme do zlatova. Otočíme a dovnitř vklepneme vejce, osolíme a opepříme. Smažíme, než se vejce udělá jako volské oko. Pak posypeme pažitkou.
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a oblohou.
Nejprve si dáme jeden hrnek mléka do hrnce, necháme zahřát, mezitím si do druhého hrnku s mlékem rozpustíme puding a až…
více o Piškotový dort bez vaření
Maso nakrájet na plátky a naklepat.Potřít kořením na křidélka rozmýchaným v oleji a dát opect z prudka z obou stran na…
více o Vepřové plátky po čínsku
Do mísy prosijeme odvážené množství cukru a mléka, promícháme a přesypeme do pekárny. Přidáme med, sirup, aroma a vodu…
více o Falešná marcipánová hmota