
3.2
Z mouky, cukru a másla vytvoříme drobenku. 1 hrnek drobenky odebereme a dáme stranou. Do zbytku drobenky vmícháme vejce… více o Drobenkový koláč s jablky
Tukem vymažeme pekáč, vysypeme jej hrubou moukou a nalijeme do něj řidší těsto připravené ze všech surovin na těsto.… více o Rychlý drobenkový koláč
Šleháme máslo s cukrem, vanilkovým cukrem do pěny, přidáme vejce, vodu mléko a strouhanou citronovou kůru. Nakonec… více o Jablečný koláč se skořicí
Léto tráví většina z nás na dovolené u moře nebo objevováním exotiky. Známý cukrář Pepa… Celý článek
Kulinářskému světu vládne trend zero waste, tedy neplýtvat potravinami, ale naučit se je… Celý článek
Taky máte pocit, že léto přichází každý rok dřív, než se na něj stihnete připravit? Jestli se… Celý článek
Zdravé zažívání je pro naše tělo stejně důležité jako kvalitní spánek či pravidelný pohyb.… Celý článek
Filé uvaříme v malém množství vody, rozdělíme na kousky (odstraníme případné kosti) a zakápneme citronovou šťávou.… více o Zapečené filé se sýrem
V mléce rozmícháme droždí, ostatní přísady dáme na vál, přidáme droždí s mlékem a zaděláme těsto. Ihned vyválíme,… více o Kynuté na plechu
Rozdrobíme droždí, posypeme krupicovým cukrem a zalijeme mlékem, necháme vzejít kvásek. V míse smícháme mouku s… více o Jablečné rohlíčky
Těsto: z mouky, mandlí, moučkového a vanilkového cukru, soli, tuku a žloutku vypracujeme hladké těsto. To zabalíme do… více o Kinder Bueno po česku
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách… více o Kuřecí řízek po švýcarsku
Rozválíme listové těsto na plát, potřeme kečupem. Plátky anglické slaniny opražíme. Na listové těsto klademe šunku,… více o Rychlý slaný štrúdl pro mlsouny
Všechny suroviny smícháme a rozetřeme do koláčové formy vyložené pečícím papírem. Poklademe kousky libovolného ovoce … více o Tvarožník
Mléko s máslem a solí přivedu do varu, stáhnu plamen a najednou vsypu mouku, míchám až z toho vznikne jakoby "knedlík"… více o Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta
400 g brokolice (hlavně košťály) dáme vařit do lehce osolené vody. Uvařenou brokolici NECEDÍME, jen ji rozmixujeme.… více o Brokolicová polévka – velmi chutná
Počet vajec záleží na počtu topinek: 1 ks topinky = 1 vejce. Plátky chleba si osmažíme z obou stran dozlatova. Z vajec… více o Lovošská topinka
V páře šleháme 10 minut cukr, tuk, med, mléko a vejce. Hmota se nesmí vařit. Pak ji odstavíme a nalijeme na mouku se… více o Medové hvězdy
Žloutky s cukrem , olejem, mlékem, rumem, vanilkovým cukrem, moukou a práškem do pečiva smícháme opatrně se sněhem z… více o Bublanina od Lídy