Rýži uvaříme v lehce osolené vodě raději více doměkka. Prochladlou smícháme s ostatními surovinami. Necháme chvíli odležet a pečeme lívance. Zdobíme podle chuti kysanou smetanou, jogurtem, zavařeninou, ovocem.
Hodí se na spotřebování zbytků, například vařené rýže nebo tvarohové nádivky do koláčů.
Dlouho jsem dotvářel pizzu k obrazu svému, tak jak mi utkvěla v paměti, když jsem ji jedl v Itálii. A myslím, že jsem…
více o Pizza (těsto lze i zamrazit)
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
Marináda na 2-3 krkovice:
- 1 cibule
- 1 strožek česneku
- 3 lžíce hořčice
- 1 dl piva ( desítku, 12 je moc hořká)
…
více o Krkovice v pivu podle Terči
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a ponoříme je do misky s olejem. Postupně přidáváme všechny ingredience a nakonec…
více o Kuřecí kousky na medu a kari