Rýži uvaříme v lehce osolené vodě raději více doměkka. Prochladlou smícháme s ostatními surovinami. Necháme chvíli odležet a pečeme lívance. Zdobíme podle chuti kysanou smetanou, jogurtem, zavařeninou, ovocem.
Hodí se na spotřebování zbytků, například vařené rýže nebo tvarohové nádivky do koláčů.
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme,…
více o Pudinkovo-tvarohový pohár
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou
Necháme rozpustit máslo na pánvi, potom rozkvrdláme vajíčka v hrnečku, vajíčka osolíme a opepříme, rozkvrdlané vajíčka…
více o Míchaná vajíčka s pažitkou