Rýži uvaříme v mléce se špetkou soli na velmi hustou kaši. Vmícháme cukr a vanilkový cukr. Horkou kaši navrstvíme na mokrou desku do výšky 1 cm. Necháme vychladnout. Z vychladnuté rýže sklenicí vykrajujeme kolečka s průměrem asi 5 cm. Každé kolečko obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích, strouhance a smažíme na oleji.
Utřeme máslo s cukrem a žloutky, a postupně přidáme ostatní suroviny, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme do…
více o Výborná ořechová bábovka
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou
Do hrnce dáme olej, pokrájenou cibuli a mleté maso, přidáme chilli (podle chuti), rajský protlak, pepř a sůl. Podlijeme…
více o Mexická polévka z naší hospody