g
kompot
meruňkový, třešňový nebo jakékoliv měkčí ovoce
1
balíček
zlatý klas
Postup přípravy receptu
Z 1/2 l mléka, Zlatého klasu a 120 g cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vypláchli studenou vodou. Na pudink položíme vypeckované třešně a ostatní ovoce. Ze zbylého mléka, rýže, cukru a vanilkového cukru uvaříme hustou kaši, kterou horkou navrstvíme na ovoce a jemně přitlačíme.
Dáme do chladničky dokonale vychladnout, nejlepší je připravit den dopředu. Potom srnčí hřbet vyklopíme, ozdobíme šlehačkou a strouhanou čokoládou, nebo podáváme jen s ovocnou šťávou.
Vejce a cukr ušleháme do pěny, přidáme polohrubou mouku a upečeme na vymazaném a vysypaném plechu.
Připravíme si náplň…
více o Meruňkové řezy s pudinkem
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou