Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na třikrát zpracovaným sádlem, poskladáme, necháme 10 minut odpočívat. To zopakujeme ješte dvakrát. Plníme nasladko tvarohem, nebo džemem (nejlepší je švestkový džem), nebo použijeme na slané tyčinky, nebo pagáče. Hotové těsto můžeme uskladnit i v mrazničce. Před použitím volně rozmrazovat, nikoliv v mikrovlnce, a pokračovat dle receptu.
V páře uvaříme pudink v půl litru vody, žloutky, vanilkový cukr, citron. Necháme vychladnout. Ušleháme máslo s cukrem,…
více o Bruselák s citronovým krémem
Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standartní směs…
více o Kuřecí roláda s mletým masem