2.5
Brambory oloupeme, nastrouháme, posypeme moukou, osolíme a vejci zaděláme tužší bramborové těsto. Hned ho rozválíme na… více o Bramborové taštičky se zelím
Z mouky, soli a nakrájeného másla vytvoříme žmolenku a pomocí vody zpracujeme těsto. Vodu přidáváme postupně. Těsto… více o Taštičky se sýrem cottage
Mouku, vejce a podle potřeby vodu vypracujte do vláčného těsta. Nebýt náplně, měli byste teď půl hodinky pohov, ale… více o Celozrnné taštičky se špenátem
Ať už máte svoji úrodu, zásobuje vás rodina nebo nakupujete na trhu, je právě teď ten… Celý článek
Milujete naši tradiční českou kuchyni? Vyzkoušejte recepty na klasiku, ovšem v trochu… Celý článek
Léto je obdobím, kdy můžeme sklízet úrodu ovoce a zeleniny nebo je pořídit za mnohem… Celý článek
Cuketa je úžasná a všestranná zelenina, kterou je navíc velmi snadné si vypěstovat na vlastní… Celý článek
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a dáme do pekáčku nebo zapékací mísy (nemusíme vymazávat… více o Kotlety se sýrem a mandarinkami
Kuřecí stehna položíme do vody, ochutíme (sůl, pepř, petržel, celer, mrkev aj.). Uděláme z nich vývar na polévku. Na… více o Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme,… více o Pudinkovo-tvarohový pohár
Vejce, cukr a vanilkový cukr utřeme a přidáme zbytek ingrediencí. Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme tak… více o Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Na kostičky nakrájíme rohlíky a salám. Nastrouháme sýr a vše dohromady nasucho smícháme a vsypeme do máslem hodně… více o Sýrový nákyp s rohlíky
Mléko, pudinkový prášek, lžíci hrubé mouky, žloutek a 3 vrchované lžíce cukru smícháme a uvaříme na hustou kaši. Máslo… více o Krém s pudinkem
Hlívu opláchneme, rozebereme na jednotlivé plodnice, pokud jsou nohy příliš dlouhé, ořízneme je. Poté po dobu cca 5… více o Smažená hlíva jako řízek
Nastavení pekárny: Program Těsto Lze použít na cokoli sladkého.Těsto je moc dobré a nelepí se více o Kynuté těsto pro pekárnu
Omáčka: Nejdřív připravte omáčku. V pánvi rozehřejte olej a pět minut na něm doměkka opékejte šalotku; dejte pozor,… více o Kachní prsa se švestkovou omáčkou
Lasagne připravíme podle návodu na obalu. Ze špenátu vymačkáme vodu a necháme usušit. V mixéru smícháme tofu, cukr,… více o Veganské tofu lasagne se špenátem
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme… více o "POLÁRKA" vanilkové řezy
Na oleji a špeku osmažíme pokrájené cibule dozlatova. Orestujeme i očištěné srdce, pokrájené na nudličky (kostičky).… více o Guláš z hovězího (vepřového) srdce