Vodu zahřejeme, přidáme máslo, kakao, cukr a mícháme, až se vše spojí (ale nevaříme). Z rozehřáté směsi odeberememe jeden hrnek, kterým později budeme polévat hotovou buchtu.
Do zbytku dáme rum a postupně zamícháme vejce, vanilkový cukr a mouku s práškem do pečiva. Těsto mícháme, až je hladké.
Těso nalijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme v mírně vyhřáté troubě asi půl hodiny.
Ještě horký moučník polijeme hrnkem oddělené směsi, kterou si zahřejeme. Celý moučník nakonec posypeme kokosem a necháme ztuhnout.
Na hlubokou pánev nalijeme 2-3 lžíce oleje, rozpálíme jej a po dávkách postupně přidáváme mleté maso. Hranatou vařečkou…
více o Skvělý masový závin k vínu
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí