Vodu s cukrem, tukem a kakaem dáme do hrnce a zahříváme, až se směs spojí (nevaříme). Pak odebereme 3/4 hrnku směsi, dolijeme rumem a dáme stranou. Do zbylé hmoty přidáme vejce a mouku s práškem do pečiva. Dobře promícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Pečeme zvolna asi 25 minut. Po upečení ihned poléváme odebranou směsí s rumem a sypeme kokosem. Poleva je řídká, dobře se vsaje do moučníku. Po vychladnutí krájíme na menší řezy.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne…
více o Řízky v těstíčku Stella
Všechny suroviny zamícháme, já se s tím nijak nepárám, tvaroh nechá hrudky, ale to jsem vůbec neřešila. A pak smažíme…
více o Vynikající tvarohové lívance