Vodu s cukrem, tukem a kakaem dáme do hrnce a zahříváme, až se směs spojí (nevaříme). Pak odebereme 3/4 hrnku směsi, dolijeme rumem a dáme stranou. Do zbylé hmoty přidáme vejce a mouku s práškem do pečiva. Dobře promícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Pečeme zvolna asi 25 minut. Po upečení ihned poléváme odebranou směsí s rumem a sypeme kokosem. Poleva je řídká, dobře se vsaje do moučníku. Po vychladnutí krájíme na menší řezy.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka, scedíme, necháme okapat a po vychladnutí ještě přebytečnou vodu vymačkáme. Pak…
více o Kapustové karbanátky se sýrem