Vodu s cukrem, tukem a kakaem dáme do hrnce a zahříváme, až se směs spojí (nevaříme). Pak odebereme 3/4 hrnku směsi, dolijeme rumem a dáme stranou. Do zbylé hmoty přidáme vejce a mouku s práškem do pečiva. Dobře promícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Pečeme zvolna asi 25 minut. Po upečení ihned poléváme odebranou směsí s rumem a sypeme kokosem. Poleva je řídká, dobře se vsaje do moučníku. Po vychladnutí krájíme na menší řezy.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Anglickou slaninu nakrájenou na silnější plátky (nejlépe z Billa) nakrájíme na pruhy dle chuti. 1/4 orestujeme opepřené…
více o Špagety Carbonara – snadno