Salám Junior nakrájíme na kostky, na větší kostky nakrájíme oloupanou cibuli.
Salám s cibulí dáme do mixéru, přidáme pomazánkové máslo, 1 polévkovou lžíci hořčice, lučinu a necháme mixovat, dokud není směs hladká.
Pokud je pomazánka hodně hustá, přilijeme trochu smetany a dochutíme ji solí a pepřem. Promícháme a natíráme na čerstvý chléb nebo křupavé rozpečené bagety.
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Do trochy vlažného mléka rozdrobíme droždí a přidáme cukr a trochu mouky. Na teplém místě necháme vzejít kvásek. Do…
více o Vdolky s povidly a šlehačkou
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě