Salám Junior nakrájíme na kostky, na větší kostky nakrájíme oloupanou cibuli.
Salám s cibulí dáme do mixéru, přidáme pomazánkové máslo, 1 polévkovou lžíci hořčice, lučinu a necháme mixovat, dokud není směs hladká.
Pokud je pomazánka hodně hustá, přilijeme trochu smetany a dochutíme ji solí a pepřem. Promícháme a natíráme na čerstvý chléb nebo křupavé rozpečené bagety.
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky…
více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
1 Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte…
více o Banánovo-karamelový dort