Na mísu rozprostřeme omytý natrhaný salát, přidáme ředkvičky nakrájené na plátky, okapané rozpůlené olivy, rajčátka nakrájená na čtvrtky, scezený tuňák a vejce krájená na čtvrtky. Uděláme si zálivku z citronové šťávy, panenského olivového oleje a trochy soli. Salát zálivkou pokapeme. Kdo má rád česnek, může přidat stroužek drceného česneku.
Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.…
více o Rybí filé pečené s jogurtem
Do tvarohu postupně zamícháme máslo, vejce, mouku a jablka. Potom vymícháme s mlékem. Na lívanečníku (pánvi) opékamé po…
více o Tvarohovo-jablečné lívanečky
Česnek oloupeme, rozmáčkneme a vhodíme do hrnce společně s celým novým kořením, celým černým pepřem a bobkovými listy.…
více o Naše Rajská s vaječnými noky