Salát Nicoise

2.71

hodnoceno: 14
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • ředkvička
    • černé olivy
    • citronová šťáva
    • vařená vejce
    • tuňák - ve vlastní šťávě
    • ledový salát
    • cherry rajčátka
    • panenský olivový olej

Postup přípravy receptu

  • Na mísu rozprostřeme omytý natrhaný salát, přidáme ředkvičky nakrájené na plátky, okapané rozpůlené olivy, rajčátka nakrájená na čtvrtky, scezený tuňák a vejce krájená na čtvrtky. Uděláme si zálivku z citronové šťávy, panenského olivového oleje a trochy soli. Salát zálivkou pokapeme. Kdo má rád česnek, může přidat stroužek drceného česneku.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: