Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do mísy na listy salátu přidáme na malé kostičky nakrájenou cibuli, okurku, rajčata a papriku (nejlépe červenou). Přidáme olivy (černé i zelené), tuňáka v olivovém oleji, nastrouhanou mrkev, uvařené brambory a vajíčka natvrdo. Osolíme, opepříme, ochutíme 2 lžícemi majonézy a zalijeme olivovým olejem. Nakonec pořádně promícháme a podáváme nejlépe čerstvé s pečivem.
Misku vyložíme potravinovou fólií. Dětské sušenky nadrobíme a smícháme s troškou rozpuštěného másla. Tuto drobenku dáme…
více o Batolecí ovocný cheesecake
Slaninu nakrájíme na drobné kousky cca 1x1 cm a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso restujeme. Rajče nakrájíme na…
více o Mexická quesadilas se salsou
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou