Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do mísy na listy salátu přidáme na malé kostičky nakrájenou cibuli, okurku, rajčata a papriku (nejlépe červenou). Přidáme olivy (černé i zelené), tuňáka v olivovém oleji, nastrouhanou mrkev, uvařené brambory a vajíčka natvrdo. Osolíme, opepříme, ochutíme 2 lžícemi majonézy a zalijeme olivovým olejem. Nakonec pořádně promícháme a podáváme nejlépe čerstvé s pečivem.
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a…
více o Štrúdlík s jablečnou nutelou
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení