Zeleninu očistíme a syrovou ji nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme citronovou šťávu, olivový olej, případně osolíme a opepříme, promícháme a necháme vychladit.
Pro zachování dietních pravidel jíme s tmavým pečivem. Nebojte se syrového celeru a řepy, salát je jemný a díky tomu, že se zelenina nevaří, i plný vitaminů!
Řepu oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme na máslo se šalotkou, taktéž nakrájenou na kolečka. Pak zalijeme pomerančovým…
více o Červená řepa jako příloha
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Tmavou tvarohovou náplň umícháme ze všech ingrediencí na náplň. Žloutky ušleháme s cukry do pěny, pak přidáme rozehřátý…
více o Bábovka tvarohovo-tvarohová