Nejprve opláchneme čínské zelí a rajčata. Čínské zelí pokrájíme na menší proužky, rajčata na kostičky. Přidáme plechovku s kukuřicí. Vše dobře promícháme.
Připravíme si zálivku – smícháme vodu, ocet a cukr (ocet dolíváme dle chuti). Zálivku vlijeme do salátu. Přidáme lžíci panenského olivového oleje (může být i klasický olej), osolíme a opepříme dle chuti a vše znovu promícháme.
Obrané a oprané bezinky, nastrouhaná jablka a 500 g cukru vaříme 15 minut. Potom přimícháme přípravek Pektogel nebo…
více o Marmeláda z bezinek a jablek
Ve velkém hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibulku a na mírném ohni ji necháme zpěnit, až změkne, ale ještě nezačne…
více o Mrkvová polévka s pomerančem
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do…
více o Vanilkovo-čokoládový dort