Nejprve opláchneme čínské zelí a rajčata. Čínské zelí pokrájíme na menší proužky, rajčata na kostičky. Přidáme plechovku s kukuřicí. Vše dobře promícháme.
Připravíme si zálivku – smícháme vodu, ocet a cukr (ocet dolíváme dle chuti). Zálivku vlijeme do salátu. Přidáme lžíci panenského olivového oleje (může být i klasický olej), osolíme a opepříme dle chuti a vše znovu promícháme.
Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby a na 200 stupňů 10 minut sušíme.…
více o Odlehčený žemlový knedlík
V hrnci na másle osmahneme nahrubo nastrouhanou mrkev.
Zalijeme vodou a přidáme nakrájené brambory (stačí jedna větší)…
více o Zeleninová polévka s drobením