Kuřecí řízky nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na pánvi (cca 10 minut).
Uvaříme vejce natvrdo.
Připravíme trochu zálivky: majonéza, kefír nebo bílý jogurt (poměr 1:1–2), provensálské koření, sůl, pepř
Opečeme a namažeme tousty zálivkou.
Do mísy dáme orestované kuře, propláchnutou kukuřici, rajčata na čtvrtky, římský salát, zálivku, vejce natvrdo rozkrájené na čtvrtky a podáváme s tousty.
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Těsto: celá vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, potom postupně přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do…
více o Tvarohová buchta s margotkou
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě