Maso si nakrájíme na kostičky a naložíme ho do marinády (olej, sladká paprika, grilovací koření, koření na drůbež, bylinková sůl, pepř a trochu kečupu).
Naložené maso osmažíme, podle chuti dosolíme normální solí.
Omyjeme zeleninu, nakrájíme ji a přidáme k masu. Dále přidáme mozzarelu a celé zalijeme zálivkou a promícháme.
Papriky očistíme a nakrájíme na kostky, česnek na plátečky. Kuřecí maso osolíme grilovací směsí a osmahneme po obou…
více o Papardelle s kuřecími prsíčky
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Do mísy dáme mouku, cukr, sodu, a perníkové koření. Vše promícháme, přidáme máslo, žloutky, med a mléko a vypracujeme…
více o Medové perníčky hned k jídlu
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy