Mušle důkladně omyjeme a na 3 minuty je vložíme do vařící vody. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Okapaný chřest, vypeckované olivy a rajčata vložíme do mísy a promícháme. Zálivku připravíme smícháním majonézy se smetanou, dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem, paprikou a cayenským pepřem. Zálivku vmícháme do salátu a na 10 minut uložíme do chladničky.
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Smícháme mouku, cukr, kakao a prášek do pečiva. Přidáme heru a mléko a vypracujeme hladké těsto. Dáme ho do lednice na…
více o Strouhaný koláč s tvarohem