Ředkev a mrkev omyjeme a nastrouháme najemno, zelí a oloupanou cibulku jemně pokrájíme a oloupaná jablka nastrouháme nahrubo. Salát promícháme, přidáme olej, ocet a podle chuti dochutíme solí, pepřem, cukrem a citronovou šťávou. Poté necháme hodinu odpočinout v chladu a můžeme servírovat třeba s celozrnným pečivem.
Na hlubokou pánev nalijeme 2-3 lžíce oleje, rozpálíme jej a po dávkách postupně přidáváme mleté maso. Hranatou vařečkou…
více o Skvělý masový závin k vínu
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná