Ze zelí vymačkáme šťávu a překrájíme ho. Šalotku nakrájíme na kostičky. Papriky omyjeme, rozpůlíme, vykrojíme stopky a jádřince a nadrobno pokrájíme.
Jablka rozčtvrtíme, vykrojíme jádřinec, oloupeme je a nakrájíme na plátky.
Zelí promícháme v míse se zeleninou, cibulí a jablky, dochutíme solí, pepřem a pokapeme olejem a javorovým sirupem. Necháme zakryté v chladničce odležet minimálně hodinu.
Maso nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, aglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořenim a přidáme olej -…
více o Kuřecí ražniči pro lenochy
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme,…
více o Pudinkovo-tvarohový pohár
Ořechy a čokoládu nalámeme (např. válečkem přes mikrotenový sáček) a smícháme s ostatními sypkými přísadami.
Zvlášť…
více o Čokoládovo-ořechové muffiny
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole