Celé papriky dáme do trouby (180 °C) a necháme péct, dokud jejich povrch z poloviny nezhnědne. Necháme je vystydnout a za studena stáhneme slupku a vyndáme jádřince. Papriky natrháme na kousky, přidáme olivový olej, pepř a sůl. Do poloviny potom přidáme nakrájená rajčata a do druhé tvaroh.
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu