Salát z řapíkatého celeru s tuňákem a česnekem

2.81

hodnoceno: 26
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 3
      ks rajčata
    • 3
      stroužek česnek
    • citron
    • 1
      ks vařená vejce
    • tuňák - ve vlastní šťávě
    • řapíkatý celer

Postup přípravy receptu

  • Celer omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky, přidáme rajčata nakrájená na kostky, vejce také na kostičky a česnek na slabounké plátky.
  • Pokud chceme mít salát "silnější", dáme o stroužek nebo dva více. Nakonec vmícháme tuňáka, zakapeme citronem a osolíme.
  • <BR>Hodí se jako lehký oběd či večeře s tmavým pečivem.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: